Mint minden évben, 2018-ban is megrendezésre került a Nagy Fizika Hű-Hó, ami a bolyaisok életében a fizika tudományának érdekességét, fontosságát emeli ki, játékosságával felhívva a figyelmet a tantárgy szépségeire. Június 7.-én, délután az amfiteátrumban gyűlt össze az érdekelt közönség, hogy a versenyző csapatok bevezethessék őket az Orvosi eszközök titokzatos világába. A X.E osztály által szervezett megmérettetésen 8 csapat versenyzett egymás ellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A győztes csapatokat: a harmadik helyet a IX.D osztály csapata (Papp Kriszta, Peres Gyula, Takács György Norbert) vihette haza, a második helyezettek a IX.C-sek (Czentye Anna, Lakó Anna, Nagy Zsófia) lettek. Az első díjat a IX.E csapata (Bartha Anna, Szilágyi Zsolt, Varró Attila) kapta meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az igazi meglepetés ám csupán ezután következett: Puskás Dávid, iskolánk idén végzett diákja, egy távcsővel ajándékozta meg a fizika katedrát, ünnepélyesen megalapítva iskolánk csillagászkörét, így mondva köszönetet mindannak a támogatásnak, amit az iskolától és osztályfőnökétől, Szász Ágota tanárnőtől kapott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratulálunk mindenkinek!

Pávai-Marossy Zsófia, XI.E

 

 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.